Articole

Descriere Belvedere Green Homes Residence

By 14 septembrie 2018 No Comments

Acasă este acolo unde te îndrepți fără să-ți conștientizi pașii. Asta atunci când acasă reprezintă siguranță. Iar siguranța e una dintre valorile la care cu greu ar renunța cineva.

Acasă e locul în care orice investiție se justifică fără nevoie de prea multe argumente. „E pentru casă!” spunem și totul are sens pentru cei care întreabă. Și împodobim, decorăm și așezăm ceea ce ne face plăcere și ce ne oferă confort. Și e bine!

Dar cum facem ca toate lucrurile bune, frumoase, confortabile și de calitate să fie așezate într-o structură care, ea însăși, să ofere siguranță? Cum ne asigurăm că, începând de la pereți, materiale de construcție, izolație, ferestre și alte elemente, investim înțelept?

Evident, experiența în timp și dovada aprecierii altora reprezintă mult atunci când cântărim o decizie majoră, cum e aceea de a achiziționa un imobil.

E mai simplu decât credem. Pentru că Belvedere Green Home Residence este o entitate pentru care siguranța și confortul clienților primează. Mai mult, întregul proiect s-a născut din dorința de a crea un mediu confortabil, care să fie în armonie cu natura și cu arhitectura urbană.

Ceea ce oferă Belvedere Green Home Residence este garanția elementelor care nu se văd, și anume a materialelor de construcție alese exclusiv de la firme consacrate. Giganți ca AMASS, ADF, BAUMIT, HENCO, YTONG și nu numai, împreună cu arhitecți și ingineri de renume formează echipa de încredere pentru tine.

Cu Belvedere Green Home Residence poți avea o locuință verde, care va îmbina soluții inteligente cu privire la eficiența energetică, amplasament, materiale sustenabile, calitatea aerului din interior și proiectarea bioclimatică.

E adevărat că nu doar construcția, ci și managementul unei locuințe verzi poate deveni copleșitor, dar această povară nu trebuie să stea pe umerii beneficiarului, pentru că toate aceste griji au fost analizate de către echipa proiectului.

Proiectul există deja. Este primul proiect rezidențial certificat GREEN din Galați. E un concept unic pe care trebuie să îl descoperi!

Author Rezidential Belvedere

More posts by Rezidential Belvedere