Articole

Partener ADF

By 14 septembrie 2018 No Comments

https://fereastra-adf.ro/

Douăzeci și patru – este numărul de ani pe care ADF îl aduce cu mândrie în fața clienților săi. De 24 de ani, ADF își respectă angajamentele și promisiunile, investește în tehnologie și capital uman, oferind cele mai bune produse și servicii, câștigând încrederea a mii de clienți.

ADF este partenerul pe care trebuie să îl apelezi pentru uși și ferestre atunci când construiești sau când finalizezi un edificiu. Rețeaua de consilieri oferă informații clare și complete cu privire la profilul ușilor și ferestrelor, la tipul de sticlă potrivit, la feronerie, culori, forme și accesorii.

Pentru confortul ocupanților unei clădiri, ADF vine cu soluții pentru toate anotimpurile astfel încât factorii exteriori (temperaturi extreme sau zgomot) să fie ținuți departe, iar iluminarea să fie optimă. Pentru vremea rece, vitrajul izolant reduce schimbul de energie cu exteriorul, păstrează căldura în interior ți permite soarelui să încălzească încăperea în sezonul rece. Pentru sezonul cald, vitrajul reflectă 2/3 din radiația solară, dar permite în același timp luminii să pătrundă in interior. Astfel, se menține o temperatură confortabilă, fără a se face rabat de la iluminarea naturală.

Economia de energie, siguranța și securitatea sunt calități pe care ferestrele ADF le întrunesc cu succes: sistemul etanș al vitrajului păstrează căldura în interior iarna și reflectă căldura vara, în cazul spargerii sticlei, cioburile rămân atașate de folia de plastic intercalată între panourile de sticlă, sticla laminată crescând și gradul de securitate.

Calitate, eficiență și garanție a scăderii consumului de energie sunt doar câteva dintre motivele pentru care Belvedere Green Homes Residence recomandă ADF.