Articole

Partener AMASS

By 14 septembrie 2018 No Comments

https://www.amass.ro/

Senzația de cald și plăcut e o parte esențială a confortului. Anotimpul rece nu trebuie să fie inamicul confortului iar soluția în ce privește încălzirea nu trebuie să vină din numărul de pături pe care le folosim sau le purtăm pe noi în spațiul în care locuim. Pentru că, prin AMASS, încălzirea nu e un lux, ci o posibilitate. Și nu una oarecare, ci o posibilitate reală de armonie între cost de investiție, consum, nivel al confortului termic și sănătate.

Cum e posibil acest lucru? Prin faptul că AMASS vine în întâmpinarea clienților săi prin sisteme mai ieftine decât gazul, respectând cele patru principii ale economicității unui sistem de încălzire:

  • inerție termică (căldură primită rapid și cedată treptat);
  • funcții speciale suplimentare de reducere a consumului (prin transformarea frecvenței continue a curentului în frecvență pulsatorie, cupla termică);
  • putere instalată mai mică (conform normativului de proiectare a instalației);
  • resursă inepuizabilă (energia electrică).

Iar garanția calității? Aceasta vine din cei peste 15 de ani de experiență și expertiză și din faptul că AMASS este singura companie românească ce importă produse de nivel de top european, fabricate în Danemarca. Iar garanția garanției vine din faptul că AMASS oferă garanție de 20 de ani pentru lucrările furnizate.

Belvedere Green Homes Residence recomandă AMASS