Articole

Partener BAUMIT

By 14 septembrie 2018 No Comments

https://www.baumit.ro/

Pentru Baumit, sănătatea este o valoare centrală. De aceea, produsele și serviciile pe care le oferă Baumit au la bază acest precept. Clienții care beneficiază de confortul unei clădiri sau locuințe realizate cu aceste produse sunt cei care se pot refugia într-un mediu sigur, departe de stres, de lumea agitată, de substanțele nocive din aer.

La interior, pereții Baumit reglează și îmbunătățesc calitatea și umiditatea aerului, prin faptul că nici unul din ingredientele folosite în fabricare nu este toxic. Acestea sunt produsele Baumit Klima.

La exterior, prin sistemul termoizolant Baumit Open, clădirile pot avea fațade care respiră, și anume izolare termică, climat sănătos pentru interior și economie de energie. Mai mult, Baumit revoluționează tehnica fațadelor în 2015, prin Baumit StarTrack – Ancorare prin lipire, fără dibluire.

Baumit nu se oprește aici, ci oferă sisteme pentru placări: soluții complete de montaj pentru placaje ceramice și produse pentru curte și gradină asigurând diversitate și calitate excepțională pentru toate tipurile de amenajări peisagistice.

Iar atunci când culoarea întâlnește structura, simțul artistic este satisfăcut pentru clientul care dorește un design individual și creativ cu Baumit CreativTop.

Și pentru toate acestea, Belvedere Green Homes Residence recomandă Baumit.

Author Rezidential Belvedere

More posts by Rezidential Belvedere