Articole

Partener HENCO

By 14 septembrie 2018 No Comments

http://www.trust-expert.ro/produse/tevi-si-fitinguri-henco/

Ceea ce nu se vede la o clădire este exact elementul care face diferența. Țevile și fitingurile sunt treaba instalatorului, dar un constructor înțelept, la fel și un cumpărător va căuta întotdeauna garanția acelor elemente din marele ansamblu.

HENCO vine cu fitinguri Press din plastic PVDF pentru că acestea au proprietăți termo-mecanice excelente, prezintă o înaltă rezistență la frecare și abraziune, rezistență la acțiunea agenților chimici și stabilitate la temperaturi înalte (chiar rezistență la foc). Fitingurile au aprobare pentru utilizarea în industria alimentară și farmaceutică și sunt fabricare în Belgia. Astfel de sisteme sunt garantate pentru 10 ani!

Cât privește tuburile multistrat, fabricate de asemenea în Belgia, acestea prezintă o reticulare fizică prin bombardare cu electroni, sunt flexibile chiar și la temperaturi joase, fiind deosebit de rezistente la temperaturi și presiuni ridicate. Cu Henco, este suficient un singur tub pentru încălzire, răcire și apă potabilă. Tubul are o rugozitate interioară redusă, inserție de aluminiu sudată pe generatoare, fiind 100% etanș difuzia oxigenului și a vaporilor de apă. Deși nu este metalic, tubul are un coeficient de expansiune liniară redusă, însă este ușor ca un tub de plastic. Rezistența la coroziune și la acțiunea agenților chimici și electrochimici este totală, durata de viață extinzându-se la cel puțin 50 de ani.

Certificările din toata lumea confirmă calitatea premium a acestei mărci iar Belvedere Green Homes Residence recomandă HENCO.