Articole

Partener Ruukki

By 14 septembrie 2018 No Comments

https://www.ruukki.com/rou/acoperisuri-rezidentiale/home

Nici un edificiu nu se poate finaliza fără acoperiș. Nici un edificiu care se dorește durabil nu se poate finaliza fără un acoperiș de calitate. Când calitatea este măsurată în ani, printre altele, Rukki se poate mândri cu o vârstă onorabilă. Cei 55 de ani de experiență și expertiză sunt dovada faptului că Rukki stăpânește arta scandinavă a fericirii.

Descriindu-se prin termenul danez „hyygge”, Rukki oferă acoperișuri metalice care asigură confortul, siguranța, liniștea și pacea unui cămin.

Prin inovare continuă, Rukki lansează produse originale, testate și protejate prin patente la nivel internațional. Ușor dar puternic, acoperișul include nu doar învelitoare și accesorii metalice, ci și folie anti-condens, sisteme de parazăpadă, elemente de ventilație și sistem pluvial.

Dacă montarea unui acoperiș Rukki durează două săptămâni, clienții se pot bucura de protecția unui acoperiș durabil pentru câteva generații.

Funcționalitatea este completată de scările de acces pe acoperiș și podețe, care sunt accesorii esențiale în caz de incendiu.

Ruukki își asuma întreaga responsabilitate pentru calitatea, conformitatea și originalitatea produselor pe care le produce, oferind garanții extinse de pana la 50 ani și durată adecvată de viată. Acestea sunt motivele pentru care Belvedere Green Homes Residence recomandă Rukki.