Articole

Partener Ytong

By 14 septembrie 2018 No Comments

https://www.ytong.ro/

Consum de energie aproape de zero” o utopie? E cel puțin o directivă europeană, prin urmare, un obiectiv care va trebui atins. Ytong vine în întâmpinarea acestui demers, prin izolația termică ce se descrie prin următoarele caracteristici:

Termoizolare și eficiență energetică – care asigură confort pe tot parcursul anului.

Climat interior confortabil – asigurat de peretele lăsat să respire, umiditatea din interior menținându-se la valori echilibrate.

Rezistență la foc – materialul incombustibil, de clasa A1 de reacție la foc, evită crearea de fum sau de emisii toxice, reducând astfel nevoia de investiții suplimentare în alte echipamente.

Siguranță sporită în cazul cutremurelor – greutatea redusă a materialelor Ytong, încarcă mai puțin structura unei clădiri, ceea ce sporește gradul de siguranță la mișcările seismice.

Amenajare și renovare – plasarea elementelor de mobilă se va putea face în orice loc din încăpere, inclusiv în poziție suspendată, pentru că rezistența la smulgere a pereților construiți cu YTONG este foarte mare, în ciuda grosimii de doar 10 cm.

Eliminarea problemelor uzuale – sunt asigurate umiditatea optimă și ventilarea, ceea ce duce la evitarea igrasiei, pentru că pereții construiți cu Ytong conțin doar apă, var, nisip și ciment.

Așadar, Ytong oferă soluții pentru atingerea unui obiectiv aparent nerealizabil și de aceea Belvedere Green Homes Residence recomandă această marcă.