DESPRE NOI

Belvedere Green Homes Residence  –  Prima casă verde din Galați!

Proiectul se adresează tuturor celor care îndrăznesc să viseze și fac tot posibilul pentru a-și îndeplini visul. Dedicat oamenilor moderni cu vieți și nevoi complexe, proiectul oferă un stil de viață care poate satisface și cele mai pretențioase gusturi. Locuințele au fost special concepute pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale de spațiu și confort.

Belvedere Green Homes Residence este amplasat într-una dintre cele mai râvnite zone din Galați, o zonă liniștită, în vecinătatea străzii Arcașilor.
Belvedere Green Homes Residence este primul proiect rezidențial certificat “GREEN” din Galați, cu un înalt grad de confort.

Proiectul oferă o serie de avantaje și facilități:

  • Acces la mijloacele de transport local.
  • În apropiere se află METRO, unul dintre cele mai populare supermarket-uri din oraș.
  • Zona este atractivă pentru locuitori, se poate ajunge foarte ușor la cel mai vizitat Shopping City Galați, unde se găsesc cele mai frecventate cafenele, restaurante, cinema 3D și magazine, toate putând fi accesate cu mijloacele de transport în comun sau cu mașina, în numai câteva minute.
  • Proiectul rezidențial va deveni oaza ta de pace și liniște, oferindu-ți echilibrul optim între eficiență și relaxare!

OFERTA NOASTRĂ

* TVA 5% pentru persoanele fizice care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu își asumă nicio responsabilitate în ceea ce privește modificările ori abrogarea ulterioară a acestor condiții, ca urmare a apariției unor amendamente legislative.

CONTACTATI-NE ACUM

Filozofia firmei

In afara denumirii de specialisti, termen pe care ni-l insusim cu toata responsabilitatea, sloganul firmei noastre este completat cu toata seriozitatea de : eficienta si promptitudine. Belvedere Residence ofera incredere, seriozitate, responsabilitate in abordarea oricarei activitati in care ne implicam.

Viziune

Lucram intotdeauna dupa un plan bine pus la punct si elaborat pentru fiecare solutie in parte si avem viziunea lucrului bine facut. Echipa noastra de specialisti ofera clientilor consultanta profesionala bazata intotdeauna pe experienta acumulata a proiectelor anterioare. Folosim tehnologii si materiale de calitate pentru a obtine eficienta maxima la proiectele la care lucram.

Misiune

Prezenta noastra activa pe piata din Romania ne recomanda ca o firma serioasa cu experienta in domeniu. Corectudinea si rigurozitatea solutiilor noastre tehnice este garantata de numerosii clienti din portofoliul firmei. In variatul nostru palmares se regasesc: institutii publice, cladiri industriale, ansambluri rezidentiale si de birouri, cladiri istorice cu valoare de monument.

Valori

  • Executarea lucrarilor la cele mai inalte standarde de calitate dupa efectuarea unei expertize de specialitate si a unei planificari riguroase
  • Respectarea contractuala a termenelor de executie si a perioadelor de garantie
  • Asigurarea unei comunicari bune, directe, eficiente, bine documentata cu toti partenerii nostri