DESPRE NOI

Belvedere Green Homes Residence  –  Prima casa verde din Galati!

Proiectul se adresează tuturor celor care îndrăznesc să viseze și fac tot posibilul pentru a-și îndeplini visul. Dedicat oamenilor moderni cu vieți și nevoi complexe, proiectul oferă un stil de viata care poate satisface și cele mai pretențioase gusturi. Locuintele au fost special concepute pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale de spațiu și confort.

Belvedere Green Homes Residence, este amplasat intr-una dintre cele mai râvnite zone din Galati, o zona linistita, in vecinatatea strazii Arcasilor.
Belvedere Green Homes Residence, este primul proiect rezidențial certificat ,, GREEN ,,  din Galati, cu un inalt grad de confort.

Proiectul ofera o serie de avantaje si facilitati:

  • Acces la mijloacele de transport local
  • În apropiere se află METRO, unul dintre cele mai populare supermarket-uri din oraș
  • Zona este atractivă pentru locuitori, se poate ajunge foarte usor la cel mai vizitat Shopping City Galati unde se gasesc cele mai interesante cafenele, restaurante, cinema 3D si magazine, toate putând fi accesate cu mijloacele de transport în comun sau cu mașina în câteva minute.
  • Proiectul rezidential va deveni oaza ta de pace și liniște, oferindu-ți echilibrul optim între eficiență și relaxare!

OFERTA NOASTRA

* TVA 5% pentru persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste modificarile ori abrogarea ulterioara a acestor conditii, ca urmare a aparitiei unor amendamente legislative.

CONTACTATI-NE ACUM

Filozofia firmei

In afara denumirii de specialisti, termen pe care ni-l insusim cu toata responsabilitatea, sloganul firmei noastre este completat cu toata seriozitatea de : eficienta si promptitudine. Belvedere Residence ofera incredere, seriozitate, responsabilitate in abordarea oricarei activitati in care ne implicam.

Viziune

Lucram intotdeauna dupa un plan bine pus la punct si elaborat pentru fiecare solutie in parte si avem viziunea lucrului bine facut. Echipa noastra de specialisti ofera clientilor consultanta profesionala bazata intotdeauna pe experienta acumulata a proiectelor anterioare. Folosim tehnologii si materiale de calitate pentru a obtine eficienta maxima la proiectele la care lucram.

Misiune

Prezenta noastra activa pe piata din Romania ne recomanda ca o firma serioasa cu experienta in domeniu. Corectudinea si rigurozitatea solutiilor noastre tehnice este garantata de numerosii clienti din portofoliul firmei. In variatul nostru palmares se regasesc: institutii publice, cladiri industriale, ansambluri rezidentiale si de birouri, cladiri istorice cu valoare de monument.

Valori

  • Executarea lucrarilor la cele mai inalte standarde de calitate dupa efectuarea unei expertize de specialitate si a unei planificari riguroase
  • Respectarea contractuala a termenelor de executie si a perioadelor de garantie
  • Asigurarea unei comunicari bune, directe, eficiente, bine documentata cu toti partenerii nostri