PARTENERI

Siguranţa şi confortul familiei tale sunt extrem de importante pentru noi. Crearea unui mediu comfortabil si linistit in armonie cu natura si arhitectura urbana a dus la nasterea proiectului Belvedere Green Homes Residence.

Am ales cele mai bune materiale de la firme consacrate: AMASS, ADF, BAUMIT, HENCO, YTONG, impreuna cu cei mai buni arhitecti si ingineri iar proiectul urmeaza sa fie executat de personal calificat din companii de renume si cu experienta in domeniul constructiilor.

amass

AMASS, brand cu traditie in piata de sisteme de incalzire si degivrare este o companie specializata in sisteme economice de incalzire.

AMASS furnizeaza sisteme economice de incalzire mai ieftine decat gazul aplicand urmatoarele principii: cost investitie redus, cost consum cat mai mic, sisteme cu confort termic maxim, sisteme sanatoase (fara generare de praf, curenti de aer si fara pericole de explozii, inundatii si asfixiere), durata de viata cea mai mare si fara cheltuieli de mentenanta. Toate solutiile de incalzire AMASS sunt mai ieftine la consum decat solutia traditionala de incalzire pe gaz (centrala termica cu radiatoare).
Datorita seriozitatii si profesionalismului, AMASS se poate lauda dupa o experienta de 15 ani ca asigura servicii de consultanta si montaj ireprosabile.

adf

ADF produce tamplarie din PVC, precum si geam termoizolant pe linii de productie complet automatizate, la cele mai inalte standarde.

Ferestrele ADF ofera cea mai buna performanta energetica si rezistenta statica sporita, confort termic, protectie fonica, securitate si durabilitate in timp.
Designul sau modern este conferit de formele minimaliste ale profilului PVC, indiferent de cerintele arhitecturale orientate catre forme drepte sau rotunjite Fereastra ADF este alegerea perfecta prin imbinarea valorii scazute a investitiei si a beneficiilor oferite de un sistem complet de tamplarie PVC si geam termoizolant.

baumit

BAUMIT – TRADITIE CU VIITOR

Baumit este unul dintre cele mai de succes branduri de materiale de constructie din Europa.

Brandul Baumit a fost infiintat in anul 1988 prin fuziunea a doua companii austriece din domeniul materialelor de constructii.
Baumit este lider in domeniul materialelor de constructii, datorita experientei, produselor moderne de inalta calitate, dinamismului, inovatiei, viziunii si a conceptelor de marketing orientate catre viitor!”

henco

HENCO distribuitor de tevi si fitinguri de calitate pentru sisteme de incalzire, cu potentialul ridicat de economisire a energiei.

Tuburile multistrat HENCO ofera :

  • Rezistenta deosebita la temperaturi si presiuni ridicate
  • Flexibil, usor de indoit chiar si la temperaturi joase
  • Rugozitate interioara redusa, pierderi de presiune minime
  • Insertie de aluminiu sudata pe generatoare
  • Usor ca si tubul din plastic
  • 100% etans la difuzia oxigenului si a vaporilor de apa
  • Coeficient de expansiune liniara redus, similar cu metalul
  • Durata de viata de cel putin 50 de ani.
ellis-pavaje

Elis Pavaje doreste sa isi mentina imaginea si reputatia castigate pe actuala piata concurentiala din Romania, de furnizor al unor produse de calitate in domeniul productiei si montajului pavelelor si bordurilor.
Compania a obtinut si implementat certificarea sistemului de management integrat, compatibil cu contextul si directia strategica a organizatiei fiind o prioritate pentru dezvoltarea durabila a societatii si un factor determinant de crestere a increderii clientilor si a partenerilor nostri.
Elis Pavaje asigura o productie de peste 10.000 mp/zi in doua unitati de productie si o cifra de afaceri anuala de 161 milioane lei in 2016.

kerakoll

Kerakoll – Solutii complete pentru constructii

Pentru amenajari realizate in siguranta si calitate certificata, sunt recomandate produsele Kerakoll.
Kerakoll  este producatorul favorit in randul arhitectilor, inginerilor de proiectare si designerilor de interior tocmai pentru politica de mediu.

Produse Kerakoll:

  • Produse pentru placare si pregatire strat suport (lianti, sape, produse de nivelare si autonivelante, impermealizanti, etc.), aplicare ceramica si piatra naturala si aplicare parchet
  • Produse pentru constructii (beton, mortar, gleturi si vopsele, etc.)
ruukki

Cu o experienta internationala de peste 55 ani in domeniul acoperisurilor, Ruukki inoveaza continu si lanseaza pe piata invelitori metalice originale, testate si verificate temeinic, protejate prin patente la nivel international.
Pentru un acoperis metalic de cea mai inalta calitate si durabilitate, alege Ruukki. Alege originalul!
Acoperisurile metalice Ruukki sunt usor de cumparat, usor de montat si usor de intretinut.
Acestea sunt disponibile la nivel national printr-o retea extinsa de distribuitori si montatori specializati si acreditati, pregatiti sa vina in intampinarea solicitarilor tale cu o gama variata de modele si culori, in sistem complet, alaturi de jgheaburi si burlane, accesorii de fixare, accesorii de etansare si de siguranta pe acoperis.

ytong

Ytong este primul brand de materiale de zidărie din lume si are peste 85 de ani de experienta ca si solutie pentru pereti de zidarie termoizolanta din beton celular autoclavizat (BCA).
Ytong pune la dispozitie o gama variata de produse de zidarie care sunt oferite in sisteme complete destinate atat constructiilor de case unifamiliale, cat si cladirilor de locuinte multifamiliale sau comercial-industriale
YTONG este primul Furnizor de soluţii de zidărie pentru Locuinţe Verzi din România. Blocurile de zidărie termoizolantă din gama YTONG asigură performanțe energetice superioare care contribuie la o reducere a consumului de materiale de construcție pe șantiere.
Procesul de fabricație al acestor produse este unul sustenabil, unitatea de producție din România fiind cea mai modernă din Europa de Est și cea mai avansată din punct de vedere tehnologic.

styronit

Furnizor de solutii termoizolație naturală prin care se sporește confortul termic crează un climat mai sănătos, oferind siguranță beneficiarilor.
Produsele STYRONIT sunt certificate de către TÜV Austria în acord cu Turkish Standards Enstitute armonizat la nivel international, inclusive cu standardele europene.
STYRONIT este pe piața din Bulgaria, Azerbaidjan și Coreea de Sud inclusive în România prin intermediul SC STYRONIT ROMANIA.
Departamentul de export al brandului STYRONIT continuă procesul de dezvoltare internațională al produsului, odată cu automatizarea tehnologiei de producție.

coverex

CoverEx importă și comercializează produse pentru industria construcțiilor, oferind beneficii maxime corelate cu soluții potrivite proiectelor asumate. Expansiunea companiei se axează pe produse și servicii mereu îmbunătățite alături de experiența continuă acumulată și încrederea inspirată în relațiile de colaborare.
CoverEX furnizeaza soluții pentru construcții prin care se sporeste eficiența lucrărilor, oferind avantaje tehnico-financiare beneficiarilor în contextul în care echipa e concentrată pe descoperirea a noi căi de adresabilitate către nevoile clienților.

fibercon

FiberCon comercializeaza fibre ranforsare beton, soluții pentru construcții, oferind avantaje tehnico-financiare beneficiarilor.
Fibrele FiberCon comercializate sunt fibre pentru beton din polipropilena al caror rol este de a reduce fenomenul de fisurare la contracţie şi intarire a betonului, îmbunătăţind reactia betoanelor la îngheţ-dezgheţ, foc, impact sau abraziune
Fibrele prezintă rezistenţă sporită la turnarea betoanelor în medii alcaline la temperaturi scăzute si rezistenta bună la chimicalele ce nu conţin clor.

dyos

Importator si distribuitor de materiale constructii, termoizolatie naturala, rosturi dilatare si fibrillate ranforsare, vine pe piata materialelor de constructii din Romania cu produse naturale, eficiente si inovative.